ilham

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ilham Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ (l) (ha)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) wisiking Allah.









Kata kunci/keywords: arti ilham, makna ilham, definisi ilham, tegese ilham, tegesipun ilham
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.