ilmu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ilmu Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ꦩꦸ (lmu)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) kawruh, sêsurupan


Kacocogna karo

Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti ilmu, makna ilmu, definisi ilmu, tegese ilmu, tegesipun ilmu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.