ilmu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ilmu Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ (l)ꦩꦸ (mu)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) kawruh, sêsurupan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ilmu, makna ilmu, definisi ilmu, tegese ilmu, tegesipun ilmu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.