imam

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

imam Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ma)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) pangarêping wong sêmbahyang;


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti imam, makna imam, definisi imam, tegese imam, tegesipun imam

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.