imat

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

imat êngg

krama
Krama imat
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kumat;
  2. umat.







Kata kunci/keywords: arti imat, makna imat, definisi imat, tegese imat, tegesipun imat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.