Menyang kontèn

imbalan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

imbalan
Lingga: (imbal)

  1. br giliran, genti-gentèn;
  2. êngg
krama
Krama imbalan
Ngoko imbalan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

opahan


Kacocogna karo

  • émbal, timbal.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti imbalan, makna imbalan, definisi imbalan, tegese imbalan, tegesipun imbalan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.