imbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

imbang Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦩ꧀ (m) (ba) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) têmbing, pinggir, sisih;









Kata kunci/keywords: arti imbang, makna imbang, definisi imbang, tegese imbang, tegesipun imbang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org