imbon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

imbon Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. wowohan (ent prakara lsp) kang diimbu.









Kata kunci/keywords: arti imbon, makna imbon, definisi imbon, tegese imbon, tegesipun imbon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.