impur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

impur krama/ngoko

  1. nyêkèkèh dhêngkule mlêbu (tmr. sikil, mlaku);
  2. jogèd gagah nanging cêndhèk ênggone njunjung sikil.







Kata kunci/keywords: arti impur, makna impur, definisi impur, tegese impur, tegesipun impur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.