indhêkos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

indhêkos Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦏꦺꦴ (ko)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) mondhok mbayar sewan lan pangan;








Kata kunci/keywords: arti indhêkos, makna indhêkos, definisi indhêkos, tegese indhêkos, tegesipun indhêkos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.