indu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

indu Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak rêmbulan.








Kata kunci/keywords: arti indu, makna indu, definisi indu, tegese indu, tegesipun indu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.