indung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

indung Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) ak biyung.









Kata kunci/keywords: arti indung, makna indung, definisi indung, tegese indung, tegesipun indung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.