ingas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ingas Aksara Jawa: ꦲꦶꦔꦱ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. araning wit (dhadhake mawa racun).









Kata kunci/keywords: arti ingas, makna ingas, definisi ingas, tegese ingas, tegesipun ingasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org