ingas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ingas Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (nga)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning wit (dhadhake mawa racun).









Kata kunci/keywords: arti ingas, makna ingas, definisi ingas, tegese ingas, tegesipun ingas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org