inggar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

inggar Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ng) (ga) (r)
Lingga:

  1. (Kw) ak linggar, enggar.









Kata kunci/keywords: arti inggar, makna inggar, definisi inggar, tegese inggar, tegesipun inggar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org