inggita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

inggita Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ng)ꦒꦶ (gi) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak solah tingkah, kêlakuan.









Kata kunci/keywords: arti inggita, makna inggita, definisi inggita, tegese inggita, tegesipun inggita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org