Menyang kontèn

ingiring

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ingiring Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦔꦶ (ngi)ꦫꦶꦁ (ring)

  1. br diiring.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ingiring, makna ingiring, definisi ingiring, tegese ingiring, tegesipun ingiring

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.