injil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

injil Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦗꦶ (ji)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) kitab suci (Kristên).









Kata kunci/keywords: arti injil, makna injil, definisi injil, tegese injil, tegesipun injil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.