insêpèktur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

insêpèktur Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦱꦼ ()ꦥꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦠꦸ (tu) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) juru mriksa (pamulangan lsp).









Kata kunci/keywords: arti insêpèktur, makna insêpèktur, definisi insêpèktur, tegese insêpèktur, tegesipun insêpèktur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org