ipe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ipe Aksara Jawa: ꦲꦶꦥꦺ
Lingga: krama/ngoko

  1. sêduluring bojo.









Kata kunci/keywords: arti ipe, makna ipe, definisi ipe, tegese ipe, tegesipun ipe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org