irama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

irama Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ra) (ma)
Lingga: krama/ngoko

  1. wirama.









Kata kunci/keywords: arti irama, makna irama, definisi irama, tegese irama, tegesipun irama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org