irawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

irawan Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ra) (wa)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) ak mêndhung, mega.









Kata kunci/keywords: arti irawan, makna irawan, definisi irawan, tegese irawan, tegesipun irawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org