irêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka ireng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

irêng Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) () (ng)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko irêng
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning arêng;









Kata kunci/keywords: arti irêng, makna irêng, definisi irêng, tegese irêng, tegesipun irêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.