irêng

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka ireng)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

irêng ꦲꦶ (hi) () (ng)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko irêng
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning arêng;








Kata kunci/keywords: arti irêng, makna irêng, definisi irêng, tegese irêng, tegesipun irêng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.