irit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

irit Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦫꦶ (ri)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. ora boros, ora akèh êntèke;









Kata kunci/keywords: arti irit, makna irit, definisi irit, tegese irit, tegesipun irit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org