isbat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

isbat Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱ꧀ (s) (ba)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ibarat pêpindhan ing ngèlmu gaib;









Kata kunci/keywords: arti isbat, makna isbat, definisi isbat, tegese isbat, tegesipun isbat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org