isi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

isi krama/ngoko

  1. kang ana ing sajroning barang (uga dianggo têmbung ent);
  2. wiji (ing sajroning wowohan);
  3. kang dilêbokake ing (bêdhil lsp);
  4. jasad kang dicampur (tmr. barang campuran);
  5. ora kothong;
  6. wis ana patrune (tmr. bêdhil);
  7. wis duwe ngèlmu (aji), wis diwêling ing sadurunge;







Kata kunci/keywords: arti isi, makna isi, definisi isi, tegese isi, tegesipun isi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.