Menyang kontèn

isi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

isi krama/ngoko

  1. kang ana ing sajroning barang (uga dianggo tembung ent);
  2. wiji (ing sajroning wowohan);
  3. kang dilebokaké ing (bedhil lsp);
  4. jasad kang dicampur (tmr. barang campuran);
  5. ora kothong;
  6. wis ana patruné (tmr. bedhil);
  7. wis duwé ngèlmu (aji), wis diweling ing sadurungé;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti isi, makna isi, definisi isi, tegese isi, tegesipun isi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.