isi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

isi krama/ngoko

  1. kang ana ing sajroning barang (uga dianggo têmbung ent);
  2. wiji (ing sajroning wowohan);
  3. kang dilêbokake ing (bêdhil lsp);
  4. jasad kang dicampur (tmr. barang campuran);
  5. ora kothong;
  6. wis ana patrune (tmr. bêdhil);
  7. wis duwe ngèlmu (aji), wis diwêling ing sadurunge;








Kata kunci/keywords: arti isi, makna isi, definisi isi, tegese isi, tegesipun isi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org