isim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

isim Aksara Jawa: ꦲꦶꦱꦶꦩ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak têtêmbungan Arab kang ditulis dianggo sarat nulak lêlara lsp.









Kata kunci/keywords: arti isim, makna isim, definisi isim, tegese isim, tegesipun isim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org