Menyang kontèn

isim

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

isim Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱꦶ (si)ꦩ꧀ (m)
krama/ngoko

  1. (Ar) ak tetembungan Arab kang ditulis dianggo sarat nulak lelara lsp.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti isim, makna isim, definisi isim, tegese isim, tegesipun isim

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.