isit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

isit Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱꦶ (si)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. êngg pc bisa.









Kata kunci/keywords: arti isit, makna isit, definisi isit, tegese isit, tegesipun isit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org