isit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

isit Aksara Jawa: ꦲꦶꦱꦶꦠ꧀
Lingga:

  1. êngg pc bisa.









Kata kunci/keywords: arti isit, makna isit, definisi isit, tegese isit, tegesipun isitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org