iso

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iso Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱꦺꦴ (so)
Lingga: krama/ngoko

  1. iwak usus (raja-kaya).









Kata kunci/keywords: arti iso, makna iso, definisi iso, tegese iso, tegesipun iso
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org