istilah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

istilah Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱ꧀ (s)ꦠꦶ (ti) (la) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak solah tingkah (cara, lêlakon)
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti istilah, makna istilah, definisi istilah, tegese istilah, tegesipun istilah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.