isu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

isu Aksara Jawa: ꦲꦶꦱꦸ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak panah.









Kata kunci/keywords: arti isu, makna isu, definisi isu, tegese isu, tegesipun isuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org