isun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

isun Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱꦸ (su)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg aku, -ku.









Kata kunci/keywords: arti isun, makna isun, definisi isun, tegese isun, tegesipun isun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org