itêk-itêk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

itêk-itêk Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦠꦼ ()ꦏ꧀ (k)ꦲꦶ (hi)ꦠꦼ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. (Kw) ak blêthok, lêlêthêk.









Kata kunci/keywords: arti itêk-itêk, makna itêk-itêk, definisi itêk-itêk, tegese itêk-itêk, tegesipun itêk-itêk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org