ita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ita Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak pêrlu, bêcik.
  2. (Snk) (Kw) ak piguna, kabêcikan.









Kata kunci/keywords: arti ita, makna ita, definisi ita, tegese ita, tegesipun ita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.