iti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iti (Snk) (Kw) ak

  1. mêngkono, kaya kang kasêbut;
  2. titi tamat.








Kata kunci/keywords: arti iti, makna iti, definisi iti, tegese iti, tegesipun iti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.