iwên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iwên Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦮꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) ak kocap, kacrita;









Kata kunci/keywords: arti iwên, makna iwên, definisi iwên, tegese iwên, tegesipun iwên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org