iwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

iwa

  1. Cithakan:Jk upama mêngkono, nalika;
  2. (Kw) ak: ewa.







Kata kunci/keywords: arti iwa, makna iwa, definisi iwa, tegese iwa, tegesipun iwa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.