iwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iwa

  1. Cithakan:Jk upama mêngkono, nalika;
  2. (Kw) ak: ewa.








Kata kunci/keywords: arti iwa, makna iwa, definisi iwa, tegese iwa, tegesipun iwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org