jêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jêg Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. wc ajêg;








Kata kunci/keywords: arti jêg, makna jêg, definisi jêg, tegese jêg, tegesipun jêg

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.