jêmah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jêmah Aksara Jawa: ꦗꦼ () (ma) (h)

  1. (Kw) ing têmbe.









Kata kunci/keywords: arti jêmah, makna jêmah, definisi jêmah, tegese jêmah, tegesipun jêmah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org