jêmbelungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jêmbelungan Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧꦺ (be)ꦭꦸ (lu) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jêmbelung)
krama/ngoko

  1. êngg jelungan, jethungan.









Kata kunci/keywords: arti jêmbelungan, makna jêmbelungan, definisi jêmbelungan, tegese jêmbelungan, tegesipun jêmbelungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.