jêmpol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jêmpol krama/ngoko

  1. driji sing gêdhe dhewe;
  2. (utawa jêmpolan) sing bêcik dhewe, sing pinunjul;








Kata kunci/keywords: arti jêmpol, makna jêmpol, definisi jêmpol, tegese jêmpol, tegesipun jêmpol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.