jênang salayah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jênang salayah Aksara Jawa: ꦗꦼꦤꦁꦱꦭꦪꦃ
Lingga: (jênang)

  1. pr wis golong pikir









Kata kunci/keywords: arti jênang salayah, makna jênang salayah, definisi jênang salayah, tegese jênang salayah, tegesipun jênang salayah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org