jênar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jênar Aksara Jawa: ꦗꦼ () (na) (r)

  1. (Kw) kuning.









Kata kunci/keywords: arti jênar, makna jênar, definisi jênar, tegese jênar, tegesipun jênar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.