jêngandika

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jengandika Aksara Jawa: ꦗꦼ (je^) (nga)ꦤ꧀ꦢꦶ (ndi) (ka)

  1. br kowé


Kacocogna karo ijengandika.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jêngandika, makna jêngandika, definisi jêngandika, tegese jêngandika, tegesipun jêngandika

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.