jêngkar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jêngkar Aksara Jawa: ꦗꦼ () (ng) (ka) (r)

  1. ki budhal, mangkat, lunga.








Kata kunci/keywords: arti jêngkar, makna jêngkar, definisi jêngkar, tegese jêngkar, tegesipun jêngkar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.