jêrang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jêrang Aksara Jawa: ꦗꦼ () (ra) (ng)

  1. (Kw) ak larangan, wêwalêr.









Kata kunci/keywords: arti jêrang, makna jêrang, definisi jêrang, tegese jêrang, tegesipun jêrang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org