jaa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jaa Aksara Jawa: ꦗꦲ

krama/ngoko

  1. araning woh
Kacocogna karo jaha.








Kata kunci/keywords: arti jaa, makna jaa, definisi jaa, tegese jaa, tegesipun jaaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org