jaa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jaa Aksara Jawa: (ja) (a)

krama/ngoko

  1. araning woh
Kacocogna karo jaha.








Kata kunci/keywords: arti jaa, makna jaa, definisi jaa, tegese jaa, tegesipun jaa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org