jab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jab Aksara Jawa: (ja)ꦧ꧀ (b)

krama/ngoko

  1. êngg ijab, upama jab gêdhene.









Kata kunci/keywords: arti jab, makna jab, definisi jab, tegese jab, tegesipun jab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org