jabar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jabar Aksara Jawa: (ja) (ba) (r)

krama/ngoko

  1. (Snk) sandhangan ing sastra Arab, patah;









Kata kunci/keywords: arti jabar, makna jabar, definisi jabar, tegese jabar, tegesipun jabar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.