jaetun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jaetun Aksara Jawa: (ja)ꦲꦺ (he)ꦠꦸ (tu)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Snk) araning wit lan wohe digawe lênga, sing akèh ing tanah Palêstinah.









Kata kunci/keywords: arti jaetun, makna jaetun, definisi jaetun, tegese jaetun, tegesipun jaetun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.