jagal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jagal Aksara Jawa: (ja) (ga)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. tukang nyêmbêlèh raja-kaya;









Kata kunci/keywords: arti jagal, makna jagal, definisi jagal, tegese jagal, tegesipun jagal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org