jagal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jagal Aksara Jawa: (ja) (ga)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. tukang nyêmbêlèh raja-kaya;









Kata kunci/keywords: arti jagal, makna jagal, definisi jagal, tegese jagal, tegesipun jagal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.