jagat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jagat (Snk) krama/ngoko

  1. bumi saisine;
  2. alam donya;
  3. ent wêwêngkon, gêgêbêngan, laladan;








Kata kunci/keywords: arti jagat, makna jagat, definisi jagat, tegese jagat, tegesipun jagat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.